Sugeng rawuh ing Zhihua

Minangka rega produk alur utama ing donya, kita nyedhiyakake produk sing paling apik.

Napa PILIH KAMI

Zhihua misuwur lan misuwur ing antarane para pelanggan amarga iman, kualitas, rega lan layanane.

  • Zhihua has passed ISO9001 quality management system and its grooved products have obtained FM & U L& CE approval and available for customer’s OEM / ODM.

    sertifikat pakurmatan

    Zhihua wis liwati sistem manajemen mutu ISO9001 lan produk alur entuk persetujuan FM & U L & CE lan kasedhiya kanggo OEM / ODM pelanggan.

  • The company specializes in producing high-performance equipment, strong technical force, strong development capabilities, good technical services.

    Kualitas apik banget

    Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.

  • Whether it is pre-sale or after-sales, we will provide you with the best service to let you know and use our products more quickly.

    Layanan

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Kondhang

Produk kita

khusus ing Fitting Pipa Alur Groove Iron lan Kopling kanggo Pertempuran Kebakaran.

sopo awake dhewe

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd, didegaké ing taun 2007, khusus ing Fitting Pipa Groove Iron Gouved and Couplings for Fire Fighting. Dumunung ing "Modal layangan Dunia" Kota Weifang sing dikenal minangka basis produksi Pipa Groove Pipe Froze lan jejer karo pelabuhan Qingdao.

Zhihua wis liwati sistem manajemen mutu ISO9001 lan produk alur entuk persetujuan FM & U L & CE lan kasedhiya kanggo OEM / ODM pelanggan. Saiki, perusahaan duwe papat pabrik kanthi 1000 tenaga kerja trampil lan rong merek: WFHSH ® ™ & FANGAN ® ™ & SHUNAN® ™, sing jembar 100000 meter persegi.

  • factory-youer