Babagan Kita

Profil Perusahaan

Khusus kanggo Fitting Pipa Groove Iron lan Coupling kanggo Pertempuran Geni

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd, didegaké ing taun 2007, khusus ing Fitting Pipa Groove Iron Gouved and Couplings for Fire Fighting. Dumunung ing "Modal layangan Dunia" Kota Weifang sing dikenal minangka basis produksi Pipa Groove Pipe Froze lan jejer karo pelabuhan Qingdao.

Perusahaan Didhekake
+
Bakat Pinunjul
Area Pabrik
+
Negara Ekspor

Sertifikat

Zhihua wis liwati sistem manajemen mutu ISO9001 lan produk alur entuk persetujuan FM & U L & CE lan kasedhiya kanggo OEM / ODM pelanggan. Saiki, perusahaan duwe papat pabrik kanthi 1000 tenaga ahli lan rong merek:WFHSH ® ™ & FANGAN ® ™ & SHUNAN® ™, jembaré 100000 meter persegi.

Certification (8)
Certification (7)
Certification (6)
Certification (5)

Inovasi ora bakal rampung, riset lan pangembangan ora bakal mandheg.

Zhihua misuwur lan misuwur ing antarane para pelanggan amarga iman, kualitas, rega lan layanane. Produk alur kasebut didol ing saindenging 300 kutha ing China lan diekspor menyang Amerika Serikat, Timur Tengah, Amerika Selatan, Tenggara, Korea, Eropa.

fc2948a0

Zhihua duwe papat lokakarya produksi utama kanggo produk casting: Lokakarya casting otomatis, lokakarya Mesin, lokakarya Lukisan lan lokakarya cetakan. Pabrik Zhihua dilengkapi fasilitas lan peralatan paling canggih ing industri. Fasilitas produksi utama ngemot 8 lini produksi cetakan vertikal otomatis paling apik 416; France FONDARC 180T mixer pasir otomatis, sing dadi mixer paling apik ing saindenging jagad.6 Tungku listrik sedheng, 8 pusat mesin cetakan CNC, 150 mesin bubut CNC kanggo Utas & Alur, 2 garis lapisan elektroplasi, 5 garis mesin epoxy & lukisan otomatis, sing kapasitas taunan wis ngluwihi 100000 ton

aboutimg

Ing taun 2019, Zhihua nembe nggawe pabrik alat pemadam kebakaran, sing bisa ngasilake 4 juta alat pemadam kebakaran saben taun, total investasi ngluwihi luwih saka 20 yuta RMB, sing umume ngasilake alat pemadam kebakaran portabel, alat pemadam kebakaran karbon dioksida portebel lan produk liyane. Saiki, kita ngembangake Valve, hydrant Indoor, hydrant outdoor, adaptor pompa Fire Fire lan produk perlindungan geni liyane. ZHIHUA mesthi bakal berkembang dadi perusahaan komprehensif lengkap kanthi macem-macem produk proteksi geni ing wektu sing cedhak.

 Akeh perkara sing bisa diganti, nanging komitmen kanggo profesionalisme, kualitas lan layanan pelanggan ora bakal. Hubungi Zhihua kanggo miwiti ngirit wektu lan biaya.