Reducer Konsentris Alur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fittings alur ngidini perakitan cepet lan modifikasi sistem pipa gedhe amarga nyedhiyakake stabilitas ing pipa. Dheweke uga larang banget kanggo nginstal, njaga, lan rute maneh. Ing alur sing dipasang, omah kopling geser sejajar karo bantalan bolt; iki nyedhiyakake tumindak clamping ing offset, nyedhiyakake kekakuan ekstra kanggo sendi. Fitting alur uga mbantu sampeyan nyambungake pipa ing kahanan sing paling murah.

Fitting alur duwe telung bagean utama: alur kanggo nyelarasake pipa, bolt kanggo ngencengi kopling, lan tekanan gasket segel responsif kanggo nyegah bocor. Alur ing ujung pipa nggawe gampang nyambung lan nyopot. Fitting alur bisa ngirit wektu lan dhuwit perusahaan amarga ora mbutuhake las, flanging, utawa utas.

Perusahaan ing sektor pertambangan, perlindungan geni, HVAC, perawatan banyu limbah, lan sektor pembangkit listrik asring nggunakake pipa lan konektor kanthi alat kelengkapan. Beda karo sistem konvensional ing endi segel ditindakake kanthi tekanan, gasket penyegelan iki nggawe tekanan ing sanjabane pipa, nambah stabilitas pas alur. Amarga keamanan sendhi sing ditambahake, luwih becik digunakake ing sistem militer lan laut. Segel karet triple jinis C nggawe bocor meh ora bisa ditindakake!

Kopling alur kasedhiya ing macem-macem jinis kayata "nyuda", "fleksibel", utawa "kaku". Fitting alur bisa uga ana flensa, radii cendhak, tutup pungkasan kubah (utawa "end-all cap"), bentuk tee (utawa "cross fittings"), tee mekanik, reduksi konsentris, lan sikut. Tutup mburi domed dirancang kanggo pas multifungsi pungkasan. Iki digunakake ing tetes, ranting, alat pengukur, saluran pembuangan, lan kepala alat penyiram. Tees mekanik ngidini sampeyan nggawe outlet cabang tanpa kudu ngelas utawa nggunakake macem-macem perlengkapan.

3) Fitur

• Cepet Ngumpul
• Gampang kanggo Re-Route System

4) Pas alur ora mbutuhake:

• Las
• Flanging
• Utas

5) Keuntungan pas alur:

• Desain inovatif nggawe instalasi sing gampang, cepet lan murah, tanpa prelu alat utawa latihan khusus.
• Déwan cepet kanthi nggunakake lini produk kopling baut siji sing unik.
• Penghematan substansial ing wektu lan dhuwit amarga ngilangi kebutuhan las lan utas.
• Nyuda transmisi swara lan geter lan aktifake sambungan mandhiri.
• Fleksibilitas ing tata letak garis ing kahanan sing angel.
• Ora ana risiko bocor amarga ana owah-owahan suhu utawa gerakan sing disebabake goyang utawa goyang.
• Ngaktifake nggunakake pipa tembok sing tipis, nyuda bobot lan rega.

6) Aplikasi

• Mining
• Perlindhungan Geni
• HVAC
• Pangobatan air limbah
• Tanduran Tenaga

Ukuran Nominal
mm / ing
Pipa OD
mm
Tekanan Makarya
PSI / Mpa
Ukuran
L mm
Sertifikat
50X32 / 2X1 60.3X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
50X32 / 2X1¼ 60.3X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
50X40 / 2X1½ 60.3X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 2½X1 73.0X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 2½X1¼ 73.0X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 2½X1½ 73.0X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X25 / 3ODX1 76.1X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
65X32 / 3ODX1¼ 76.1X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
65X40 / 3ODX1½ 76.1X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
65X50 / 3ODX2 76.1X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X25 / 3X1 88.9X33.7 300 / 2.07 64 FM UL
80X32 / 3X1¼ 88.9X42.4 300 / 2.07 64 FM UL
80X40 / 3X1½ 88.9X48.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X50 / 3X2 88.9X60.3 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X2½ 88.9X73.0 300 / 2.07 64 FM UL
80X65 / 3X3OD 88.9X76.1 300 / 2.07 64 FM UL
100X65 / 4¼ODX3OD 108.0X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4¼ODX3 108.0X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
100X50 / 4X2 114.3X60.3 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X2½ 114.3X73.0 300 / 2.07 76 FM UL
100X65 / 4X3OD 114.3X76.1 300 / 2.07 76 FM UL
100X80 / 4X3 114.3X88.9 300 / 2.07 76 FM UL
125X100 / 5½ODX4¼OD 133.0X108.0 300 / 2.07 89 FM UL
125X100 / 5½ODX4 133.0X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X50 / 5½ODX2 139.7X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
125X65 / 5½ODX3OD 139.7X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
125X80 / 5½ODX3 139.7X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
125X100 / 5½ODX4 139.7X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X50 / 6¼ODX2 159.0X60.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X65 / 6¼ODX3OD 159.0X76.1 300 / 2.07 89 FM UL
150X80 / 6¼ODX3 159.0X88.9 300 / 2.07 89 FM UL
150X100 / 6¼ODX4¼OD 159.0X108.0 300 / 2.07 89 FM UL
150X100 / 6¼ODX4 159.0X114.3 300 / 2.07 89 FM UL
150X125 / 6¼ODX5½OD 159.0X133.0 300 / 2.07 89 FM UL
150X50 / 6½ODX2 165.1X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6½ODX3OD 165.1X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6½ODX3 165.1X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
150X100 / 6½ODX4 165.1X114.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X125 / 6½ODX5½OD 165.1X139.7 300 / 2.07 102 FM UL
150X50 / 6X2 168.3X60.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X2½ 168.3X73.0 300 / 2.07 102 FM UL
150X65 / 6X3OD 168.3X76.1 300 / 2.07 102 FM UL
150X80 / 6X3 168.3X88.9 300 / 2.07 102 FM UL
150X100 / 6X4 168.3X114.3 300 / 2.07 102 FM UL
150X125 / 6X5½OD 168.3X139.7 300 / 2.07 102 FM UL
200X50 / 8X2 219.1X60.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X65 / 8X3OD 219.1X76.1 300 / 2.07 127 FM UL
200X80 / 8X3 219.1X88.9 300 / 2.07 127 FM UL
200X100 / 8X4 219.1X114.3 300 / 2.07 127 FM UL
200X125 / 8X5½OD 219.1X139.7 300 / 2.07 127 FM UL
200X150 / 8X6½OD 219.1X165.1 300 / 2.07 127 FM UL
200X100 / 8X4 219.1X168.3 300 / 2.07 127 FM UL

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita