Kabar

  • Fitting grooved kasedhiya ing rong produk:

    (1) Fitting pipa kanggo nyambungake lan nutup yaiku kopling kaku, kopling fleksibel, tee mekanik lan flanges;(2) Pipa fitting sing muter peran transisi sambungan kalebu sikut, tee, papat-cara, ngurangi pipe, piring wuta, etc. The nyambungake lan sealing alur fittings utama ...
    Waca liyane
  • Ringkesan fitting pipe grooved

    Miturut spesifikasi desain sistem sprinkler otomatis, sambungan pipa sistem kudu alur utawa sambungan benang lan flange;Pipa karo diameteripun witjaksono utawa luwih saka 100mm ing sistem kudu piecewise disambungake karo flanges utawa konektor slotted.Groo...
    Waca liyane
  • Manual Instruksi Instalasi

    Instructions kanggo Pipe Roll Grooving "A" Dimensi -The "A" ukuran, utawa kadohan saka mburi pipe kanggo alur, ngenali wilayah lelenggahan gasket.Wilayah iki kudu bebas saka indentasi, proyeksi (kalebu las ...
    Waca liyane
  • Prekara-prekara sing mbutuhake perhatian nalika nginstal kopling grooved

    (1) Kualitas instalasi clamp, utamane kualitas instalasi clamp fleksibel, gumantung saka syarat sing kasebut ing ndhuwur: yaiku, bahan pipa, ukuran wangun, deformasi nozzle, kualitas alur tekanan. lan kualitas clamp dhewe, lan ...
    Waca liyane
  • Alasan kanggo sealing unggul saka fittings pipe grooved

    Amarga ring sealing karet lan clamp saka fittings pipe grooved duwe desain struktural sealable unik, yaiku, ring sealing karet dumunung ing lapisan utama fittings pipe grooved diselehake ing njaba pipe disambungake lan konsisten karo alur sing wis digulung.Th...
    Waca liyane
  • Kerusakan saka fitting pipa grooved kanggo welding

    Ana akeh cara kanggo nyambungake fittings pipe grooved, lan cara kanggo ngganti menyang saben lingkungan beda-beda, nanging editor pracaya sing paling mbebayani kanggo peralatan punika umum kita nggunakake cara welding tradisional, kang utamané dicethakaké ana ing aspèk ing ngisor iki: 1. Polusi asap W...
    Waca liyane
  • Basis produksi pemasangan pipa beralur

    Weifang Fangzi dianugerahi mung "China Groove Pipe Fittings Industry Base" ing negara News saka koran iki (Reporter Wu Xiaoqiang, Correspondent Liu Huaqiang, Correspondent Liu Huaqiang lan Lu Xuanlong) Reporter iki informed sing ing "16 China Foundry Associ. ..
    Waca liyane
  • Pambuka fitting pipe grooved

    Fitting grooved ngidini perakitan cepet lan modifikasi sistem pipa gedhe amarga nyedhiyakake stabilitas gedhe ing pipa sing akeh.Padha uga murah banget kanggo nginstal, njaga, lan rute maneh.Ing fitting grooved, omah kopling minger podo karo pad bolt;...
    Waca liyane
  • Teknologi sistem fitting pipa alur

    1. Struktur produk kompak, syarat papan instalasi luwih cilik Dibandhingake karo sambungan flange welding, struktur produk sambungan alur luwih kompak lan syarat papan instalasi luwih cilik.Iku angel banget kanggo ngelas flange saka pipa ukuran gedhe ...
    Waca liyane
  • International Fire Protection Exhibition—Middle East (Dubai)

    Pameran Perlindungan Kebakaran Internasional—Timur Tengah (Dubai)

    Ing tanggal 16-19 Januari 2020, perusahaan kita melu ing Pameran Perlindungan Kebakaran Internasional Timur Tengah (Dubai) INTERSEC, yaiku pameran skala gedhe saka produk proteksi geni safety profesional sing dipasang ing pipa fitting ing Timur Tengah....
    Waca liyane
  • The mid-term summary meeting of Shandong Zhihua Pipe Industry/Huabao Machinery Lean Promotion Project was successfully held

    Rapat ringkesan jangka menengah saka Industri Pipa Shandong Zhihua / Proyek Promosi Lean Mesin Huabao kasil dianakake

    Tanggal 28 Juli 2020, rapat ringkesan jangka menengah tahap pertama Proyek Promosi Lean Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao kasil dianakake.Zhang Wei, manajer umum Zhihua Pipe Industry/Huabao Machinery, lan manajemen perusahaan ing kabeh level...
    Waca liyane
  • The “Lean Project Kick-off Meeting” of Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. and Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. was successfully held

    "Rapat Kick-off Proyek Lean" saka Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. lan Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. sukses dianakake.

    Tanggal 8 Desember 2019, Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. lan Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. "Rapat Peluncuran Proyek Fase I Promosi Lean" kasil dianakake.Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd., Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. Ketua Zhang Zhihua, ...
    Waca liyane