"Rapat Kick-off Project Lean" Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. lan Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. sukses dianakake

Ing tanggal 8 Desember 2019, Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. lan Weifang Huabao Machinary Co., Ltd. "Rapat Peluncuran Proyek Piring Promosi Lean" sukses dianakake. Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd., Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. Ketua Zhang Zhihua, manajer umum Zhang Wei, personel manajemen macem-macem departemen lan tim konsultan Shandong Huazhi melu rapat kasebut.

Shandong Zhihua Pipe Industry Co., Ltd. didegaké tanggal 11 Januari 2007. Weifang Huabao Machinery Co., Ltd. didegaké tanggal 28 Agustus 2014. Dumunung ing ibukota layangan internasional sing éndah --- Fangan Street, Distrik Fangzi , Kantor Kota Weifang minangka perusahaan khusus kanggo casting, ngolah, produksi lan adol peralatan pipa alur lan alat pipa pemadam kebakaran. Pipa merek "Fangan" perusahaan kabeh nggunakake semprotan pencelupan cat adhedhasar banyu sing tahan korosi, lan kabeh wis nglampahi pamriksa saka akeh departemen profesional sing berwibawa kayata Alat Pemadam Kebakaran Nasional lan Komponen Refractory Pusat Pengawasan lan Inspeksi, lan Pusat Pemeriksaan Produk Industri Mesin. Sertifikasi

Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip bisnis "Ilmu lan Teknologi, berorientasi Kualitas, Peningkatan Berkesinambungan, Kepuasan Pelanggan" lan prinsip "Survival miturut kualitas, Pangembangan miturut reputasi", lan produk kita adol kanthi apik ing omah lan ing luar negeri!

Sign a strategic cooperation agreement

Tandatangani perjanjian kerja sama strategis

Chairman's speech

Pidato Ketua

Project-theme-announcement

Pengumuman tema proyek

All-the-staff-took-a-group-photo

Kabeh staf njupuk foto kelompok

Peluncuran iki bakal umumake tujuan, target, cara kerja lan persyaratan proyek kasebut menyang manajemen lan karyawan kabeh perusahaan, dadi landhesan sing apik kanggo pangembangan tertib langkah sabanjure.


Wektu kiriman: Jun-03-2019