Rapat ringkesan jangka menengah Proyek Promosi Lean Pipa Shandong Zhihua / Proyek Promosi Lean Mesin Huabao sukses dianakake

Tanggal 28 Juli 2020, rapat ringkesan jangka menengah tahap pertama Proyek Promosi Lean Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao berhasil dianakake. Zhang Wei, manajer umum Industri Pipa Zhihua / Mesin Huabao, lan manajemen perusahaan ing kabeh level, Konsultan Proyek Shandong Huazhi Tim kasebut melu rapat kasebut.

nesimgsingle

Rapat iki ngringkes prestasi, kekurangan, lan langkah sabanjure promosi ramping ing taun 2020, lan nuduhake arah supaya lancar kemajuan promosi ramping ing paruh kapindho taun iki. Staf ing kabeh level uga negesake tekad kanggo trampil lan ngupayakake keunggulan.

Liwat setengah taun promosi ramping, sawetara konten manajemen wis malih beda. Kesadharan lan sikap karyawan mboko sithik, lan kegiatan manajemen cenderung distandardisasi.

Adhedhasar lingkungan eksternal lan tahap pangembangan nyata saka perusahaan, strategi penyesuaian organisasi jangka menengah lan dawa dirumusake, dadi landhesan sing apik kanggo fungsi sistemik langkah sabanjure.

Nggawe sistem manajemen rapat perusahaan, standarisasi standar manajemen rapat ing kabeh level, lan njamin efektifitas struktur rapat perusahaan.
Standar evaluasi kinerja lan skema evaluasi wis ditemtokake lan mboko sithik ditrapake kanggo evaluasi asil. Orientasi insentif wis ditetepake lan efek wiwit katon.

Liwat kontrol proses lan tarikan asil, evaluasi kesesuaian akun wis dilebokake ing manajemen normal, lan struktur inventarisasi dadi luwih rasional lan mboko sithik ngawula organisasi produksi lan pangiriman order.

Promosi baris model sing efektif nyedhiyakake dalan sing jelas lan bisa ditrapake kanggo perbaikan manajemen situs produksi.
Proses manajemen perencanaan urutan pertengahan wiwitane dibukak, sing bisa menehi pandhuan lan jaminan ilmiah lan efektif kanggo kabeh proses produksi, lan wis nggawe operasi standar kanggo gawe jadwal liwat aplikasi sistem.

News Pictures (2)
News Pictures (1)
News Pictures (3)
News Pictures (4)
News Pictures (5)
News Pictures (6)
News Pictures (7)

Wektu kiriman: Jun-28-2021